Petitchef

Foietaj cu piersici

Altele
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crema de migdale:

Foietaj:

Umplutura:

Ornat:

Preparare

  • Se dezgheata foietajul, apoi se taie in dreptunghiuri de aprox 5X5 cm care vor fi baza prajiturelelor noastre.
  • Se amesteca cu mixerul ingredientele pentru crema de migdale, apoi se unge fiecare bucata de foietaj. Se dau la frigider 15 minute.
  • Piersicile se pot folosi asha cum sunt sau se pot curata de coaja-in functie de cum le prefetati. Daca doriti sa le curatati de coaja procesul consta in a scufunda fiecare piersica 60 de secunde in apa fierbinte si apoi a o scufunda in apa rece. Piersica se va decoji astfel foarte usor.
  • Piersicile se feliaza si apoi se amesteca cu zaharul si scortisoara.
  • Se aseaza piersicile pe foietajul uns cu crema de migdale, se presara zahar si se dau la cuptor 15-20 de minute, in functie de instructiunile de pe foietaj. Atentie la foietaj pentru a nu se arde.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta rustica cu piersici
Tarta rustica cu piersici
6 porții
1 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
Tartine cu rucola, piersici prăjite si burrata
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clafoutis cu caise
Clafoutis cu caise
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta regilor-varianta mini
Tarta regilor-varianta mini
12 porții
1 h 25 m
Foarte ușor
4.9 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează