Petitchef

Foietaj cu piersici

Altele
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crema de migdale:

Foietaj:

Umplutura:

Ornat:

Preparare

  • Se dezgheata foietajul, apoi se taie in dreptunghiuri de aprox 5X5 cm care vor fi baza prajiturelelor noastre.
  • Se amesteca cu mixerul ingredientele pentru crema de migdale, apoi se unge fiecare bucata de foietaj. Se dau la frigider 15 minute.
  • Piersicile se pot folosi asha cum sunt sau se pot curata de coaja-in functie de cum le prefetati. Daca doriti sa le curatati de coaja procesul consta in a scufunda fiecare piersica 60 de secunde in apa fierbinte si apoi a o scufunda in apa rece. Piersica se va decoji astfel foarte usor.
  • Piersicile se feliaza si apoi se amesteca cu zaharul si scortisoara.
  • Se aseaza piersicile pe foietajul uns cu crema de migdale, se presara zahar si se dau la cuptor 15-20 de minute, in functie de instructiunile de pe foietaj. Atentie la foietaj pentru a nu se arde.

Rețete inrudite

YouTube

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ceai rece cu piersici
Ceai rece cu piersici
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clafoutis cu caise
Clafoutis cu caise
6 porții
1 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Desert crema vegana
Desert crema vegana
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Foietaj cu pere
Foietaj cu pere
3 porții
40 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Foietaje cu gem de caise i nuci
Foietaje cu gem de caise i nuci
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Tarta cu piersici si afine
Tarta cu piersici si afine
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Salata de fructe, desertul perfect! Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: