Ingrediente: Roșii coapte: 250 gr roșii cherry 1 lingură ulei de măsline rozmarin sare piper 1 cățel de usturoi Pâine prăjita: 1 pâine bruschetta (sau o ...
Ingrediente: 6 sau 7 rolii coapte 2 calei de usturoi, tocati 1 lingurita de ulei de masline extra virgin 1 lingurita otet balsamic 6-8 frunze proaspete de bus...
Cea mai populara reteta din Italia implica busuioc, rosii proaspete, usturoi si ceapa sau mozzarella. In Italia, bruschetta este adesea preparata folosind un gratar special si este de obicei servita ca o gustare sau un aperitiv. Ca traditie, bruschetta serveste an de...
Ingrediente: Bruschetele constituie un aperitiv delicios, usor de pregatit si sanatos. In plus, nici cei mofturosi din fire nu ar spune nu unui astfel de aperitiv....
Piftia este printre cele mai cunoscute preparate din bucataria traditionala romaneasca. Aspecul gelatinos, aroma puternica de carne si usturoi face din acest preparat o delicatesa. Piftia sau racitura este un preparat specific perioadei de iarna, cand se pregatesc...
Ingrediente: Starring: Jumatate de legatura de patrunjel o rosie o ceapa rosie mica cateva capere 3-4 fileruri de ansoa niste parmezan ras coaja si zeama de ...
Ingrediente: Pentru aluat: 500 g faina 250 ml lapte batut 1 ou 1 lingurita sare 3 linguri ulei de masline 1 lingurita de drojdie uscata sun dried tomatoes-taiate m...