Petitchef

Bruschetta cu hribi (Boletus edulis)

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o tigaie se incalzeste uleiul, se adauga hribile si se calesc aprox 6 -7 minute.
  • Ciupercile lasa apa, asha ca trebuie calite pana se evapora apa si ciupercutele prind o culoare maronie.
  • Apoi se sareaza, se adauga usturoiul zdrobit si busuiocul si se mai calesc 1 minut.
  • Serviti pe paine sau bagheta prajita.


Întrebări:




Comentarii:

14/07/2013

Savuroasa

(0) (0) Abuz
06/06/2012

Delicios !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bruschetta cu roșii cherry și burrata
Bruschetta cu roșii cherry și burrata
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Bruschetta cu pesto, rosii cherry si mozzarella
Bruschetta cu pesto, rosii cherry si mozzarella
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Supa de tortellini
Supa de tortellini
3 porții
25 min
Foarte ușor
3.1 / 5
Rețetă Pesto rosu
Pesto rosu
3 porții
5 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Bruschetta: Povestea unei felii de paine! Bruschetta: Povestea unei felii de paine!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează