Petitchef

Bruschetta cu hribi (Boletus edulis)

Altele
4 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Intr-o tigaie se incalzeste uleiul, se adauga hribile si se calesc aprox 6 -7 minute.
  • Ciupercile lasa apa, asha ca trebuie calite pana se evapora apa si ciupercutele prind o culoare maronie.
  • Apoi se sareaza, se adauga usturoiul zdrobit si busuiocul si se mai calesc 1 minut.
  • Serviti pe paine sau bagheta prajita.


Întrebări:




Comentarii:

14/07/2013

Savuroasa

(0) (0) Abuz
06/06/2012

Delicios !!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Bruschetta-aperitiv
Bruschetta-aperitiv
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tagliatelle cu hribi
Tagliatelle cu hribi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paste cu sos de smantana si hribi
Paste cu sos de smantana si hribi
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
Tzatziki, sosul grecesc cu castravete si iaurt
10 porții
15 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Bruschetta cu pesto, rosii cherry si mozzarella
Bruschetta cu pesto, rosii cherry si mozzarella
2 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tartinade de rosii uscate si busuioc
Tartinade de rosii uscate si busuioc
4 porții
5 min
Foarte ușor
3.3 / 5

Rețete

Articole conexe

Bruschetta: Povestea unei felii de paine! Bruschetta: Povestea unei felii de paine!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei