Castane coapte
Share on:
? si tot asteptand sa vina iarna, cu sarbatorile de iarna, am realizat ca nu m-am bucurat inca de ? toamna. Nu mi-am gatit nici dovleacul si nici castane, doar niste porumb fiert am facut de cateva ori in toamna asta. Iar ieri, cand am intrat in magazin, m-au intampinat un munte de castane, stranse in pungulite si ocupand aproape tot locul: nu puteai trece decat printre ele. Asa ca mi-am luat o plasuta si ajunsa acasa, in timp ce Dutzu meu a gatit de zor ( a fost in verva, a gatit vreo trei feluri de mancare aseara - tare bune toate), eu mi-am crestat frumusel cateva castane si dupa ce a terminat el cu cuptorul le-am plasat pe hartie de copt, in mijlocul cuptorului, pentru vreo 35 de minute la 200°C. Le-am scos rapid din cuptor le-am pus intr-un castron, am pus sare deasupra si le-am lasat cam 5-10 minute sub un prosopel, ca sa se poata desface mai usor. Au iesit senzationale. Atat de bune incat pana si Vladu meu a mancat cateva ;)
castane comestibile
saculetul care mi-a stat in cale
castana crestata
primele doua castane din anul acesta: de test
castana pusa la colt
restul castanelor sarate dupa cuptor
?si cu prosopelul in cap


Rețete inrudite
Rețete
Articole conexe
Comentarii:
Sunt excelente castanele !
Apetisanteeeeeeee !
Abia astept sa prepar si eu!!!
Comentariul tău:frumoasa descriere :*
Superrrrrrrrrr
Mmmmmmmmmmmmm
Foarteeeeeee bunnnnn. a iesit minunat