Ingrediente: 5 oua mari 10 linguri mari zahar normal alb 10 linguri mari zahar brun 150 ml lapte 10-12 linguri mari faina alba de grau un plic praf de copt...
Ingrediente: 500 g branza de vaci proaspata 4 galbenusuri 100 gr zahar zahar vanilat coaja rasa de lamaie Pentru sosul de vanilie: 4 galbenusuri 200 ml...
Ingrediente: 150 g. Faina 1 ou 300 ml lapte 100 g. untura,sare Dulceata ,Gem Sau 500 ml lapte 2 oua 1 varf de cutit sare Faina, Ulei pentru prajit, Dulceata , Gem
Se intampla adesea sa ne trezim cu musafiri neinvitati, atunci pregatim in graba compozitia de clatite, incingem vreo 2 tigai, scoatem borcanele cu gem din camara si problema noastra este ca si rezolvata.
Ingrediente: 8 linguri mari cu varf de faina alba de grau 300 ml lapte 3 oua 2 mere foarte mari date prin razatoarea foarte fina, aprox 700 g praf de...
Ingrediente: 2 oua 200 g faina 450 ml lapte 1 plic de zahar vanilat 1 praf de sare un varf de lingurita bicarbonat de sodiu stins zeama de lamaie ulei pentru...
Ingrediente: 100 g faina alba 100 ml apa minerala 50 ml ulei 25 g zahar sare Pentru umplutura: eu le-am umplut cu dulceata de afine Optional zahar pudra
Nu mai e o noutate ca pe 14 februarie se sarbatoreste Valentine’s Day sau Ziua Indragostitilor. Ca multe alte sarbatori occidentale, Valentine’s Day a fost adoptata cu mare fast si la noi, desi prin traditie avem ziua de 24 februrie, Dragobetele.
Ingrediente: 150 g faina 150 ml lapte 150 ml apa minerala 2 oua sare 300 g branza de vaci 4 galbenusuri 3 linguri de zahar 1 lingurita coaja rasa de lamaie 2...
Ingrediente: CLATITE: 1 l lapte 3 oua 600-700 g. faina 1 lingura zahar esenta de vanilie 1 praf de sare 1 ceasca apa minerala CREMA 1 plic budinca de vanilie...
Ingrediente: 50-75 g stafide 3 linguri rom 200 g faina 250ml frisca lichida 250ml lapte 1 lingura unt coaja de la 1 lamaie 3oua, putina sare 100 unt pt prajit
Ingrediente: 3 oua intregi (de tara) 2 galbenusuri zeama de la o jumatate de portocala zeama de la o jumatate de lamaie coaja de la o portocala coaja de la o...
Pt mine clatitele trebuie sa fie subtiri si moi si-i musai sa ramana asa si daca nu le mancam imediat. Aluat: - 250g faina, 1 ou, 200ml lapte, 330-350ml apa (minerala carbogazoasa ar fi perfect), un praf de sare, 1 lingurita de esenta de rom sau de van