Ingrediente: Crumble de parmezan: 50 gr de făină 40 gr parmezan 50 gr unt rece Crema de mazăre: 280 gr mazăre fiartă scursă 150 ml supă de legume 1 lingură de...
Ingrediente: Pentru 2 portii am folosit: 1. o ceapa mica 2. putin ulei 3. o cutie 250 gr mazare Bonduelle (dupa ce s-a scurs lichidul) 4. o lingurita legume...
Ingrediente: un pachet de mazare uscata. Nu mai stiu cate grame avea, cred ca 500. 1 morcov 1 patrunjel 1 ceapa o bucatica de telina chimion macinat paine...
Ingrediente: 1 lingura de unt 4 cepe verzi taiate marunt 250 g de mazare inghetata (sau din conserva) 800 g de apa 2 cuburi Knorr de pui sare/piper 1 lingura...
Daca ar fi sa dam o definitie a tortului am spune ca este o prajitura (de obicei de forma cilindrica) facuta din mai multe straturi de aluat, avand intre ele straturi de crema, de dulceata etc. , acoperita cu o glazura sau crema ornamentala, dar cu totii stim ca...
Ingrediente: 2 cepe 1 morcov o telina mica un catel de usturoi 1/2 kg mazare smantana o bucata de unt sare, piper nucsoara marar zeama de legume sau apa...
Ingrediente: 500 g mazare uscata 300 g afumatura, taiata fasii subtiri 2 cepe 2 morcovi 4 linguri ulei de masline 5 l de apa sare, piper dupa gustpaine...
Ingrediente: 1 kg mazare proaspata sau congelata 2 banane 2-3 mere 200 g nuci sau alune caju 2 morcovi fierti si taiati marunti 2 linguri de otet balsamic 2...
Ingrediente: 75 g unt 3 morcovi potriviti o ceapa mica 2 linguri faina 500 ml supa de peste (cub dizolvat in apa) 4 cartofi mici 200 g mazare 500 ml lapte 250...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.