Petitchef

Crema cu Oua

6 rețete
Rețetă Tort cu crema fina de lichior de oua

Tort cu crema fina de lichior de oua

(29 voturi), (5) , (7)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: 6 oua 6 lg zahar 8 lg. faina 1 plic zahar vanilat 4-5 lg. de cacao 3 lg zahar 4 lg lapte Crema: 200 g crema de branza...
Rețetă Crema de oua in stil parizian

Crema de oua in stil parizian

(1 vot), (2)
Desert Foarte ușor 20 min 35 min
Ingrediente: Aluat fraged: 140 g faina+intins foaia 35 g zahar fin 85 g unt rece 1 galbenus 1 lingura apa rece Crema de oua: 500 ml lapte 1 baton de vanilie 75 g ...
Rețetă Tort cu crema fina de lichior de oua

Tort cu crema fina de lichior de oua

(12 voturi), (3) , (3)
Desert Foarte ușor 40 min 20 min
Ingrediente: Blat: 4 oua 1 praf sare 125 g zahar 125 g faina 1/2 lingurita praf de copt Pentru crema: 250 g mascarpone 80 g zahar 2 pliculete de vanilii 150 ml lic...
Rețetă Cuiburi de foitaj cu oua

Cuiburi de foitaj cu oua

(17 voturi), (1) , (38)
Aperitiv Foarte ușor 15 min 20 min
Ingrediente: 500 g. foitaj congelat 4 oua 1 galbenus 100 g. crema de cascaval sau Almette, 2, 3 cepe verzi frunze de patrunjel susan...
Rețetă Oua umplute cu branza gorgonzola si verdeturi

Oua umplute cu branza gorgonzola si verdeturi

(10 voturi), (12)
Antreuri Foarte ușor 15 min 10 min
Ingrediente: 6 oua mari fierte tari 50 g branza Gorgonzola sau alta branza cu mucegai verde sau albastru taiata bucatele 4-5 linguri de créme fraîche sau branza p...
Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

Bunătăți cu dovleac pentru sărbătoarea de Halloween

(151 voturi), (19 comentarii)

Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...

Rețetă Crema din oua întregi cu albusul batut spuma

Crema din oua întregi cu albusul batut spuma

(3 voturi), (1)
Reteta pentru Crema din oua întregi cu albusul batut spuma Cînd se prepara din oua întregi, oricare din cremele precedente se poate face mai spumoasa, daca albusurile se bat spuma tare; se adauga 60?70 g zahar pentru un albus, iar pentru 2?3 albusuri



Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: