Petitchef

Oua umplute cu branza Gorgonzola si verdeturi

Se servesc atat la ocazii speciale, cat si la mesele in familie, mai ales in week-end.
Antreuri
2 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Peel și Peel ouă în jumătate lungime. Cu o lingura și scoateți galben.
  • Se amestecă într-un castron cu galbenusurile piper alb, branza Gorgonzola, smantana, muștar și pătrunjel.Amestecul nu este de a fi prea omogen și să includă mai multe piese separate de brânză.
  • Folosind o lingurita jumatati de ou umplute cu un bol de paste. Este frunze de salata pe farfurii.
  • Serviti fiecare cu trei jumatati de ou, de a depăși pătrunjel și un pic de brânză Gorgonzola cuburi.
  • O consistență că îl face ideal pentru umplerea de ouă. Gustul este usor telemea este sarata.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Oua mimosa
Oua mimosa
4 porții
25 min
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
Ouă benedict: rețeta perfectă pentru micul dejun!
4 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Oua in cocota cu bacon
Oua in cocota cu bacon
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.3 / 5

Rețete

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Loboda si stevia, sanatatea din natura! Loboda si stevia, sanatatea din natura!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.