Ingrediente: o salata verde, mare 2 dovlecei tineri,medii 2 morcovi o ceapa rosie mica 4 rosii /o mana de rosii cherry 1 lingurita mustar de Djion (sau mustarul c...
Ingrediente: 9 cani cu apa 3 linguri ulei de masline 1 morcov 1 cepa mare 1 radacina patrunjel 3 cartofi 1/2 dovlecel mic 1, 300 g rosii 20 g fidea integrale 1 l...
Ingrediente: o ceapa mica un morcov potrivit 2 buc.mici de praz jum. de telina mica o legatura marar o legatura patrunjel sare,piper ,cimbru ,nucsoara dupa gust ...
Ingrediente: 150 g granule de soia 2 cartofi medii 2 cartofi mari cu forma cat mai rotunda 2 morcovi 1 lingura concentrat de legume 3 catei de usturoi 1 lingura u...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g. cartofi 3 morcovi 1 praz (sau o ceapa) 2 linguri de ulei de masline 2 linguri de otet zeama de la o lamaie sare si condimente dupa gust marar ...