Petitchef

Clementine caramelizate

Desert
2 porții
15 min
2 ore
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

4 cani zahar

3 cani apa

Preparare

  • Clemetinele se spala foarte bine, apoi se sterg cu un prosop curat si se inteapa cu o scobitoare. Se pun intr-un vas impreuna cu apa si zaharul si se dau la fiert la foc mic
  • Se fierb 1-2 ore, in functie de cat de dulci-amarui le doriti (cu cat le fierbeti mai mult cu atat devin mai amarui). Se lasa in sirop la racit si se pastreaza la rece.
  • Se servesc intregi, cu ciocolata rasa si fistic zdrobit. Sunt foarte aromate si dulci.
L Lifestyle blog

Poze

Clementine caramelizate, poza 1
Clementine caramelizate, poza 2
Clementine caramelizate, poza 3
Clementine caramelizate, poza 4
Clementine caramelizate, poza 5
Clementine caramelizate, poza 6
Clementine caramelizate, poza 7
Clementine caramelizate, poza 8




Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Clementine caramelizate
Clementine caramelizate
8 porții
2h15m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tort de clementine
Tort de clementine
8 porții
1h5m
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt si clementine
Prajitura cu iaurt si clementine
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Clementine in aluat de clatite
Clementine in aluat de clatite
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Salata cu andive, clementine si rodie
Salata cu andive,clementine si rodie
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.2 / 5
Rețetă Clementine de Halloween
Clementine de Halloween
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.