Petitchef

Clementine caramelizate

Desert
2 porții
15 min
2 ore
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 2

4 cani zahar

3 cani apa

Preparare

  • Clemetinele se spala foarte bine, apoi se sterg cu un prosop curat si se inteapa cu o scobitoare. Se pun intr-un vas impreuna cu apa si zaharul si se dau la fiert la foc mic
  • Se fierb 1-2 ore, in functie de cat de dulci-amarui le doriti (cu cat le fierbeti mai mult cu atat devin mai amarui). Se lasa in sirop la racit si se pastreaza la rece.
  • Se servesc intregi, cu ciocolata rasa si fistic zdrobit. Sunt foarte aromate si dulci.
L Lifestyle blog

Poze

Clementine caramelizate, poza 1Clementine caramelizate, poza 2Clementine caramelizate, poza 3Clementine caramelizate, poza 4Clementine caramelizate, poza 5Clementine caramelizate, poza 6Clementine caramelizate, poza 7Clementine caramelizate, poza 8




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Clementine de Halloween
Clementine de Halloween
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clementine caramelizate
Clementine caramelizate
8 porții
2h15m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Clementine in aluat de clatite
Clementine in aluat de clatite
4 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Desert cu clementine caramelizate si spuma de branza
Desert cu clementine caramelizate si spuma de branza
2 porții
20 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt si clementine
Prajitura cu iaurt si clementine
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata cu andive, clementine si rodie
Salata cu andive,clementine si rodie
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.2 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: