Petitchef

Clementine in aluat de clatite

Altele
4 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

scortisoara

zahar pudra

2 pliculete de zahar vanilat

Preparare

  • Clementinele se curata de coaja si se folosesc intregi. Aluatul de clatite se face mai vascos sa se poata prinde de clementine.In aluat se adauga scortisoara si zaharul vanilat.
  • Intotdeauna cand faceti aluatul de clatite puneti in castron mai intai faina,sarea ,apoi apa minerala.Astfel nu se vor forma cocoloase si aluatul de clatite se lasa 15 minute sa se odihneasca la frigider.
  • Se introduc clementinele in aluat si se prajesc pe toate partile in uleiul incins . Dupa prajire se scot pe hartie absorbanta si se trec prin zahar pudra.

Poze

Clementine in aluat de clatite, poza 1
Clementine in aluat de clatite, poza 2
Clementine in aluat de clatite, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Clementine caramelizate
Clementine caramelizate
2 porții
2h15m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clementine caramelizate
Clementine caramelizate
8 porții
2h15m
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Carnati la cuptor in aluat de clatite
Carnati la cuptor in aluat de clatite
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Clatite samosas
Clatite samosas
8 porții
2h30m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Clementine de Halloween
Clementine de Halloween
6 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Clatite Japoneze
Clatite Japoneze
4 porții
40 min
Foarte ușor

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei