Petitchef

Desert cu papaya

Desert
6 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
aproximativ 7 clementine micute,

o jumatate de portocala,

11-12 boabe de struguri rosii si un papaya mare,

copt.

Preparare

  • Se curata papaya, se inlatura semintele . Se curata portocala, se pastreaza o jumatate, se curata si clementinele.
  • Se inaltura pielita protectoare a citricelor. Se dispun fructele pe un platou, se pot pune sub diverse forme.
  • Eventual, se umple paya, taiat rondele, cu feliute de clementine sau portocala si boabe de struguri.

Întrebări:






Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2h10m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
Mini croissante pizza cu sunca si cascaval
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Chakchouka
Chakchouka
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Desert simplu cu gelatina
Desert simplu cu gelatina
4 porții
10 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
Desert rece cu branza si zmeura? un deliciu!
4 porții
1h20m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Desert vegetarian
Desert vegetarian
4 porții
1h45m
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Crème Brûlée – un desert periculos, periculos de bun!Papaya – fructul ingerilorPapaya – fructul ingerilor

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: