Petitchef

Desert cu papaya

Desert
6 porții
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Se curata papaya, se inlatura semintele . Se curata portocala, se pastreaza o jumatate, se curata si clementinele.
  • Se inaltura pielita protectoare a citricelor. Se dispun fructele pe un platou, se pot pune sub diverse forme.
  • Eventual, se umple paya, taiat rondele, cu feliute de clementine sau portocala si boabe de struguri.


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Salată de somon, năut și portocale
Salată de somon, năut și portocale
3 porții
19 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Sangria fără alcool
Sangria fără alcool
8 porții
12 h 10 m
Foarte ușor
Rețetă Musaca à la grecque
Musaca à la grecque
20 porții
1 h 35 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Aperitiv cu carne uscata
Aperitiv cu carne uscata
8 porții
1 h 8 m
Foarte ușor
4.8 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Cel mai apreciat desert romanesc, papanasii! Papaya – fructul ingerilor Papaya – fructul ingerilor

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează