Petitchef

Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista

Desert
4 porții
1 oră
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Zaharul impreuna cu drojdia le punem intr-un castronel si amestecam bine pina se dizolva drojdia
    adaugam cele 100 ml apa calduta punem si 50 g de faina de griu amestecam toata compozitia si lasam circa 20 de minute intr-un loc caldut
  • Cintarim si cernem faina, adaugam sarea adaugam untul la temperatura camerei adaugam drojdia, apoi laptele cald punem masina la framintat, vom obtine un aluat destul de elastic punem aluatul la cald la crescut, eu am lasat masina de framintat timp de 1.30
  • Pregatim crenvurstii, adica ii scoatem din pungutele confectionate, ii stergem cu prosopul sa nu fie umezi rasturnam aluatul pe masa de lucru si trecem la treaba.
  • Taiem o bucata de aluat, o intindem cu sucitorul, atentie foaia de aluat nu trebuie sa fie nici prea subtire, dar nici prea groasa.rasucim frumos crenvurstele in aluat,taiem cu cutitul, atentie sa nu taiem si partea de aluat de sub crenvurste si incepem sa rasucim la stinga si la dreapta bucatile de crenvurste in aluat, ca in poza aici toata echipa crenvursteasca, lasata la crescut, apoi unsa cu ou zbatut o poza cu rontaitoarea de crenvursti, asa ca unul a ajuns in craticioara la fiert, nu in aluat cum spuneam, ii lasati sa creasca frumos, cam grabit si n-au crescut suficient.
  • Ii bagam in cuptorul incalzit la 180 C, pentru aproximativ 35-40 de minute. In cuptor e recomand sa aveti un vas cu apa, desi facut si fara si nu s-au uscat crenvurstii.


Poze

Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 2
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 3
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 4
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 5
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 6
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 7
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 8
Crenvursti in aluat sau cosite a la Mudj_hista - poza 9

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 


Articole conexe

Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!


Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează