-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Altele
-
Retete cu calamar
-
Inele de calamari in aluat de bere by jamie oliver
Inele de calamari in aluat de bere by Jamie Oliver
-
(4.7/5 - 170 voturi)
-
28
-
37
Preparare
-
Lasam la dezghetat inelele de calamar, le trecem printr-un jet de apa si le punem la scurs pe un servet de hartie.
-
Intr-un castronel amestecam faina cu berea bine bine sa nu faca cocoloase, adaugam galbenusul si saram.
-
Separat batem albusul spuma si il incorporam in compozitia de faina si bere. Omogenizam bine.
-
Trecem inele prin aluat si le prajim intr-o tigaie adanca cu ceva mai mult ulei, ideal ar fi in friteuza.
-
Le scoatem pe hartie absorbanta pentru a se scurge excesul de ulei. Ii servim cu lamaie.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii (28):
Simple,good looking and very,very tasty!
Este unul dintre preparatele mele favorite
prietenii sunt f multumiti
elena
Muy bueno
Sunt bune si usor de facut.
Excelent
EeeeXeeelent
De senzatie
Excelent
Este foarte delicioasa si o recomand !!!!
Cum naiba masori 250 ml de faina?!?!? O reteta de tot rasul ... pentru ce cantitate de calamari ajunge aluatul facut??!!