Petitchef

Ghiveci cu varza, orez si crenvursti

Felul principal
2 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se taie crenvurstii feliute si se prajesc in putin ulei. Se adauga ceapa si gogosarul taiate mai grosolan, apoi morcovul si varza date pe razatoare, ceasca de orez si 3 cesti de apa.
  • Se condimenteaza si se adauga cimbrul si foile de dafin. Se lasa sa fiarba pana scade apa. Se verifica orezul, iar daca nu este fiert se mai adauga cate o ceasca de apa. Al meu s-a fiert mai greu, cred ca mai adugat inca trei.

Rețete inrudite

YouTube



Poze

Ghiveci cu varza, orez si crenvursti, poza 1
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti, poza 2
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti, poza 3
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti, poza 4
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti, poza 5
Ghiveci cu varza, orez si crenvursti, poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
4 porții
55 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
Ghiveci cu legume, orez si carne la cuptor
4 porții
2 ore
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Ghiveci de legume cu piept de pui
Ghiveci de legume cu piept de pui
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Coleslaw - salata de varza si morcov
Coleslaw - salata de varza si morcov
4 porții
30 min
Foarte ușor
3.3 / 5
Rețetă Gratin de orez cu rosii
Gratin de orez cu rosii
6 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Orezul, un aliment gustos și sănătos Orezul, un aliment gustos și sănătos „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii Muraturile de casa, ambasadorii sanatatii

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei