Petitchef

Ecler / eclair

Desert
2 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Apa cu untul si un praf de sare se pun pe foc pana se topeste untul.
    Se ia de pe foc si se adauga faina toata odata, amestecandu-se bine pana se incorporeaza.
  • Dupa ce se racoreste putin,se adauga ouale unul cate unul,se bate bine dupa fiecare si nu se adauga altul pana ce nu se incorporeaza anteriorul bine .
  • In tava cu hartie de copt se spriteaza bastonase de 10 cm. sau forma rotunda.
    Se coc la foc iute 5 minute, apoi la foc mediu 25 minute. Nu deschideti cuptorul pt. ca se vor lasa.
  • Dupa ce budinca se raceste se amesteca cu jumat.din cantit.de frisca si ea tot rece.

Întrebări:




Comentarii:

Cathyyy, 09/02/2015

Compozitia pentru coji mult prea moale, am urmat intocmai reteta, s-au lasat in tava, fiind mult prea subtire compozitia si ele au fost subtiri dupa ce s-au copt, fundul a ramas pe hartia de copt, cojile cu gaura pe fund.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/10/2013

Bun bun imi place

(0) (0) Abuz
29/12/2012

Naspa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Eclere cu zmeura si fistic
Eclere cu zmeura si fistic
8 porții
2h35m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Eclere cu ciocolata Petitchef
Eclere cu ciocolata Petitchef
8 porții
2h5m
Dificil
4.9 / 5
Rețetă Cremsnit à la petitchef
Cremsnit à la petitchef
10 porții
49 ore
Foarte ușor
3.8 / 5
Rețetă Ecler cu crema de vanilie si frisca
Ecler cu crema de vanilie si frisca
6 porții
1h30m
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Ecler cu inghetata
Ecler cu inghetata
2 porții
40 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Eclere
Eclere
8 porții
1h15m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.