Petitchef

Este o prajitura extraordinar de buna.

Este o prajitura extraordinar de buna, combinatia de cacao a blatului, cu aroma de vanilie a cremei si frisca pufoasa este o imbinare perfecta.

Desert
4 porții
45 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Crema:

Sirop :

Decor:

Preparare

  • Intr-un vas batem spuma albusurile cu zaharul, adaugam galbenusurile, praful de copt stins cu lamaie, cacao si faina. Omogenizam bine compozitia.
  • Dam la cuptor incalzit in prealabil, pentru 30min.la foc potrivit (180*C).
  • Intr-o cratita punem 250ml lapte, si punem pe foc. Amestecam restul de lapte(100ml) cu praful de budinca si cele 2 linguri de zahar si turnam peste laptele din cratita. Amestecam continuu pana se ingroasa budinca. Dam deoparte adaugam untul si mixam bine , pana obtinem o crema fina .
  • Fierbem apa cu zaharul si lasam sa se raceasca apoi adaugam esenta de rom.
  • Batem frisca cu zaharul vanilat.Peste blatul racit ,turnam siropul apoi punem crema repartizand-o uniform, intindem si frisca un mod egal pe toata suprafata prajiturii. Cu o furculita , trasam usor dungi prin frisca apoi presaram bombonele colorate.


Poze

Este o prajitura extraordinar de buna.
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 2
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 3
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 4
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 5
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 6
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 7
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 8
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 9
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 10
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 11
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 12
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 13
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 14
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 15
Este o prajitura extraordinar de buna. - poza 16

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
Prăjitură simplă, atât de simplă și atât de bună!
6 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
Prajitura cu avocado si ciocolata - fara lactoza
6 porții
40 min
Foarte ușor
4.9 / 5
Rețetă Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
Prajitura cu ciocolata, fara oua, lactoza, la microunde
6 porții
27 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura bounty-petitchef
Prajitura bounty-petitchef
8 porții
3 h 45 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
Prajitura cu dovleac placintar si nuca de cocos
20 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

”Bucataria buna si vinul bun fac raiul pe pamant” ”Bucataria buna si vinul bun fac raiul pe pamant” Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Mug cake - prajitura la cana Mug cake - prajitura la cana

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează