-
Acasă - Petitchef
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Rețete rom
-
Minciunele
MINCIUNELE
Preparare
-
Pus smantana cat cuprinde, de obicei le fac cu iaurt , dar nu avut o lingurita praf de copt.
-
Framantat un alut din ingredientele de mai sus, nu foarte tare, dar nu trebuie sa se lipeasca de mana.
-
Se intinde o foaie mai grosuta , taiem fasii, apoi fiecare fasie in romburi, iar fiecare romb il crestam la mijloc si le rasucim.
-
Se prajesc in ulei incis ,dupa care le scoatem pe un servete absorbant.
dupa ce s-au racit le pudram cu zahar.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Nu sunt trecute ingredientele. Noroc ca este o rețetă arhicunoscuta.
Ok
Buneeeeeeeeeeeeee
Gustoase
Very very good
EXCELENTE
Cantitatea(aproximativa) de faina si de smintina lipsesc
Sunt foarte bune.
Naspa
Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...yami,yamiiiiiiiii