Petitchef

Placinta cu brinza feta

Desert
8 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 8

Foaie placinta:

1/2 kg faina

1 iaurt

1/2 cup ulei sau unt moale


Umplutura:

500 g brinza feta

2 oua

1 cup lapte

3 linguri gris sau faina

2 linguri ulei

1 ou pt uns

Preparare

  • Ingredientele pt foaie se framinta bine si se lasa la odihnit.Se amesteca toate ingredientele pentru umplutura.Aluatul se imparte in 2, se intinde o foaie intr-o tava unsa cu ulei cit sa ajunga si pe peretii acesteia si se adauga compozitia de brinza.
  • Cred ca brinza lor feta e mai grasa, mai tare, nu stiu, la mine a iesit cam lichida si asa ca am bagat tava in cuptor cam 10 minute, la 180 de grade sa se mai inchege.
  • A scos tava, a intins peste cealalta foaie cit sa acopere bine brinza, se unge cu un ou batut si se pune inapoi in cuptor cam 40 minute sau pina se rumeneste.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Feta – Branza etalon a Greciei si CipruluiFeta – Branza etalon a Greciei si Ciprului

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: