Petitchef

Portocale caramelizate

Desert
2 porții
10 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Cum se prepara: Se decojesc portocalele si se taie felii, apoi se taie cojile fasii subtiri.
  • Se pun cojile de portocala intr-o tigaie impreuna cu sucul de portocala, zahar si cognac si se lasa pe foc pana se formeaza un caramel.
  • Se varsa caramelul repede peste feliile de portocala.
    Se pun portocalele in frigider pana la servire.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:




Comentarii:

16/01/2012

Multumim frumos!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu portocale
Tarta cu portocale
8 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Rulada portugheza cu portocale
Rulada portugheza cu portocale
12 porții
30 min
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura la cana
Prajitura la cana
2 porții
9 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
Prajitura rasturnata cu portocale caramelizate
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.4 / 5

Rețete

Articole conexe

La ce pot fi folosite cojile de portocale? La ce pot fi folosite cojile de portocale? Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti! Americane, frantuzesti sau romanesti…tot clatite le numesti!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei