Batem bine ouale impreuna cu zaharul si un praf de sare pana devine o crema. Adaugam treptat untul topit. Separat amestecam faina cu cacaua si praful de copt.
Adaugam peste compozitia de ou, alternand cu laptele.Tapetam ci tava 20x30 cu hartie de copt. Dam tava la cuptor pentru 40 de minute.Se lasa la racit pe un gratar metalic.
Turnam laptele intr-o craticioara. Adaugam untul, zaharul si grisul. Lasa sa fiarba la foc mic pana se ingroasa.
Dupa ce s-a racit adaugam nuca de cocos si vanilia.Intindem crema pe blat.Si turnam sosul de ciocolata. Taiem dupa ce s-a inchegat bine sosul.
Am vazut ca prajitura era dimensionata pt o tava de 20X30cm. am folosit exact o tava de 20X30cm. cantitatile insa sunt absolut neadaptate la o tava de 20X30cm, iar proportiile sunt GRESITE.Ma refer atat la proportiile ingredienteleor de la blat cat si la cele de la crema de cocos. Am schimbat din mers si la blat si la crema. Cat priveste sosul de ciocolata, proportiile macar sunt ok, dar noroc ca mi-a trecut prin cap sa le dublez, altfel glazura ar fi ajuns doar pe 1/2 din prajitura. Pacat ca unele persoane nu le respecta pe altele, a pune o reteta gresita mi se pare o lipsa de respect.
Comentarii:
Am mancat si este super buna
Eu azi am facut-o si mi-a iesit excelent.
Cred ca ieste foarte delicioasa o sa o incerc
Super
Am vazut ca prajitura era dimensionata pt o tava de 20X30cm. am folosit exact o tava de 20X30cm. cantitatile insa sunt absolut neadaptate la o tava de 20X30cm, iar proportiile sunt GRESITE.Ma refer atat la proportiile ingredienteleor de la blat cat si la cele de la crema de cocos. Am schimbat din mers si la blat si la crema. Cat priveste sosul de ciocolata, proportiile macar sunt ok, dar noroc ca mi-a trecut prin cap sa le dublez, altfel glazura ar fi ajuns doar pe 1/2 din prajitura. Pacat ca unele persoane nu le respecta pe altele, a pune o reteta gresita mi se pare o lipsa de respect.