Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la rece pentru o ora.
Se face un aluat din ingredientele de mai sus si se lasa la rece pentru o ora.
Se imparte aluatul in doua parti si se intind daoua foi,una se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt ,peste se pune un strat de gem si apoi se prasara nuca macinata,deasupra se pune a doua foaie,se coace la foc moderat.
Pentru glazura a amestecat zahar pudra cu cateva lingurite de apa si cocolrant apoi cand prajitura s-a mai racit se pune glazura peste.
Ok, dar de ce colorant? Ce, un pic de zeama de dulceata de mure, coacaze, afine, in fine, de ce-o fi, amsetecata cu un plic de gelatina numai sa-i confere culoare NATURALA si gata, ai obtinut si glazura colorata ! Topicul limbii romane nu intra in discutie, e site de retete nu de critici literare...Pruteanule, unde mai esti ???
Zici: "peste se pune" si "se pune glazura peste" fara sa precizezI cat si ce soi de peste folosesti. Zici "cateva lingurite de apa si cocolrant" Ce este, de fapt, cocolrantul? O fi asta pestele de care aminteai?
Comentarii:
Ok, dar de ce colorant? Ce, un pic de zeama de dulceata de mure, coacaze, afine, in fine, de ce-o fi, amsetecata cu un plic de gelatina numai sa-i confere culoare NATURALA si gata, ai obtinut si glazura colorata !
Topicul limbii romane nu intra in discutie, e site de retete nu de critici literare...Pruteanule, unde mai esti ???
Zici: "peste se pune" si "se pune glazura peste" fara sa precizezI cat si ce soi de peste folosesti. Zici "cateva lingurite de apa si cocolrant" Ce este, de fapt, cocolrantul? O fi asta pestele de care aminteai?
....ESTI VARZA !!!! fii atenta laexplicatii...
Goarte buna
E foarte apetisanta
Da e buna reteta o stiam si eu ,dar nu am mai facut-o de mult