Petitchef

Prăjitură răsturnată cu mere și scorțișoară

Desert
15 porții
30 min
45 min
Ușor
Mere si scortisoara - miros de sarbatoare in fiecare zi!

Ingrediente

Numarul de porții: 15

Preparare

  • Se caramelizează zaharul și se îmbracă cu el pereții formei în care urmează sa coaceți prăjitura.
  • Se curata merele și se taie felii apoi se pun peste caramel și se presară scorțișoară.
  • Se bat ouăle cu sare și zahar apoi se adaugă praful de budinca , praful de copt și faina. Se pune compoziția peste mere și se coace 45 de minute la 160 grade. Se răstoarnă fierbinte din forma și se servește rece.

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Prajitura rasturnata cu smochine si mascarpone
Prajitura rasturnata cu smochine si mascarpone
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura cu pere rasturnata
Prajitura cu pere rasturnata
8 porții
1h15m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu mere si caramel
Prajitura rasturnata cu mere si caramel
6 porții
40 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
Prajitura inteligenta cu vanilie si lamaie
8 porții
1h20m
Ușor
4.8 / 5
Rețetă Prajitura rasturnata cu ananas
Prajitura rasturnata cu ananas
10 porții
1h5m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Prajitura cu iaurt la microunde
Prajitura cu iaurt la microunde
6 porții
20 min
Foarte ușor

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele coapte, un desert clasic de iarna!Merele coapte, un desert clasic de iarna!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!Vinul fiert, o bautura traditionala de vacanta!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: