Petitchef

Rechin la gratar

Desert
2 porții
40 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se condimenteaza dupa bunul gust, se lasa 10-15 minute sa patrunda condimentele in carne.
  • Se pune pe gratrul incins. e lasa sa se rumeneasca putin pe ableme parti.
  • Carnea de rechin este foarte frageda asa ca aveti mare grija cand intoarce-ti carnea pe partea cealalta.
    Se servesc cu mamaliga si mujdei de usturoi.

Poze

Rechin la gratar, poza 1
Rechin la gratar, poza 2
Rechin la gratar, poza 3
Rechin la gratar, poza 4
Rechin la gratar, poza 5
Rechin la gratar, poza 6
Rechin la gratar, poza 7
Rechin la gratar, poza 8

Întrebări:





Rețete inrudite

Rețetă Macrou la grill (gratar)
Macrou la grill (gratar)
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Ceafa de porc marinata la gratar
Ceafa de porc marinata la gratar
4 porții
4 h 20 m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Crap la gratar cu sos salsa de rosii
Crap la gratar cu sos salsa de rosii
2 porții
2 h 15 m
Ușor
4.4 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
Rosii umplute cu ton, crema de branza si masline
4 porții
10 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Pui cu miere si mustar
Pui cu miere si mustar
4 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5


Articole conexe

Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Cele mai bune 10 legume preparate la gratar Ciupercile și bucătăria românească Ciupercile și bucătăria românească Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati! Friptura si carnati, hai poftiti, poftiti, gustati!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.