Petitchef

Ficat fraged si aromat

Altele
4 porții
1 h 10 m
30 min
Ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Pentru inceput punem ficatul intr-un castron si il spalam in mai multe ape.

    Apoi turnam peste ficat lapte atat cat sa il acopere si il lasam acolo pentru 60 de minute.

    Intre timp taiem ceapa solzisori.

    Pe cand se apropie timpul sa scoatem ficatul din lapte, punem intr-o tigaie untul sa se topeasca si uleiul.

    Dupa ce untul s-a topit adaugam ceapa taiata solzisori si o calim pana se inmoie.

    Ficateii ii scurgem bine din lapte si ii asezam peste ceapa.

    Ficatul trebuie sa il lasam aproximativ 3 minute pe o parte sa se rumeneasca si apoi ii intoarcem pe cealalata parte si il lasam tot aproximativ 3 minute.

    Cand ii intoarceti aveti grija pentru ca sunt foate fragezi si se rup foarte usor.

    Pe cat posibil incercati sa nu amestecati in tigaie.

    Umpleti o cana cu apa si puneti acolo toate condimentele: boiaua, cimbrul, piperul,rozmarinul, vegeta si sarea.

    Turnam apa cu condimentele peste ficatei astfel incat sa fie acoperiti mai bine de jumatate.

    Ii lasam sa fiarba la foc mediu pana cand scade la jumatate sosul de pe ei si incercati sa nu amestecati in tigaie sa nu se rupa ficateii mai degraba scuturati tigaia.

    Se pot servi alaturi de cartofi piure sau orez cu legume.

    Noi i-am servit alaturi de cartofi piure si deapsupra lor am pus patrunjel si au fost deliciosi!


Întrebări:




Comentarii:

12/03/2012

Delicios

(0) (0) Abuz
11/03/2012

Incercati sa-l rumeniti doar 2 minute in total si presarati un pic de nucsoara razalita.
Condimentele punetile in laptele scurs de pe ficat.

(0) (0) Abuz
10/03/2012

Super banal!

(0) (0) Abuz
10/03/2012

Nemaipomenita reteta!nu stiam de ea!

(0) (0) Abuz
10/03/2012

SUPER!!!

(0) (0) Abuz
10/03/2012

Foarte buna reteta.

(0) (0) Abuz
10/03/2012

Excelent !

(0) (0) Abuz
10/03/2012

Pune alaturi si un paharel de vin alb , sec !

(0) (0) Abuz
10/03/2012

Usor si delicios !

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
Cartofi copți și acoperiți cu bacon afumat
2 porții
45 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Medalioane de dovlecei si feta
Medalioane de dovlecei si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pui la cuptor-petitchef
Pui la cuptor-petitchef
4 porții
1 h 40 m
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
Pui cu spanac și ciuperci și sos cremos
6 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului! Prajituri in haine de sarbatoare, aromele Craciunului!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează