Petitchef

Mâncare de pui cu vinete fripte

Felul principal
5 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

5

Preparare

  • Se amestec toate condimentele i se ung bucile de carne de pui cu ele, apoi se stropesc cu o lingur de ulei. Se coc vinetele i se cur ca pentru salata de vinete. Se las s se scurg i se toac. Se încinge restul de ulei într-o crticioar i se clete uor ceapa, apoi se adaug usturoiul, pasta de ardei i roiile pasate.
  • Se fierbe totul, la foc domol, timp de 7-8 minute, apoi se adaug vinetele, asezonând cu sare. Se încinge cuptorul. Bucile de carne se pun într-un vas cu dou linguri de ap, se acoper cu o folie de aluminiu i se înbue timp de 35-40 de minute.
  • Dup ce carnea s-a frgezit, se toarn compoziia de vinete peste aceasta i se reintroduce vasul, fr folie, în cuptor, pentru înc 12-13 minute.


Întrebări:




Comentarii:

Elena, 20/09/2018

Buna.nu stiu cine a scris aceasta reteta...aveti foarte multe litere lipsa...wtf

(0) (0) Abuz
22/05/2012

Super reteta cu vinete

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Fasolea cu carnati – o delicatesa sau o mancare rustica? Cine nu iubeste salata de vinete? Cine nu iubeste salata de vinete? Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă Zacusca - specialitate românească ce păstrează savoarea legumelor de toamnă

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează