Petitchef

Confit de canard (Duck confit)

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu). Sterge bine pulpele de sare si pune-le intr-o tava pentru cuptor. Pe ele pune usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Toarna uleiul deasupra, ca sa le acopere.
  • Acopera tava cu folie de aluminiu si pun-o in cuptor pentru 2-3 ore, sau pana ce carnea este foarte moale.
  • Lasa la racit si mananca-le asa, sau pune-le in frigider pana la 3 luni.

Rețete inrudite

YouTube

Parmentier de canard



Poze

Confit de canard (Duck confit), poza 1
Confit de canard (Duck confit), poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă File de porc in foietaj
File de porc in foietaj
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites
Friptura de pulpe de rata - cuisses de canard confites
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Piept de rata in vid (duck breast sous vide)
Piept de rata in vid (duck breast sous vide)
4 porții
45 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tagliatelle cu feta si rosii
Tagliatelle cu feta si rosii
4 porții
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Paste cu dovleac
Paste cu dovleac
2 porții
50 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei