Petitchef

Confit de canard (Duck confit)

Felul principal
3 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

3

Preparare

  • Incalzeste cuptorul la 190 C (mediu). Sterge bine pulpele de sare si pune-le intr-o tava pentru cuptor. Pe ele pune usturoiul, rozmarinul si cimbrul. Toarna uleiul deasupra, ca sa le acopere.
  • Acopera tava cu folie de aluminiu si pun-o in cuptor pentru 2-3 ore, sau pana ce carnea este foarte moale.
  • Lasa la racit si mananca-le asa, sau pune-le in frigider pana la 3 luni.

Rețete inrudite

YouTube

Parmentier de canard


C Cooking with my soul

Poze

Confit de canard (Duck confit)
Confit de canard (Duck confit) - poza 2

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Parmentier de canard
Parmentier de canard
4 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
3.7 / 5
Rețetă Bruschetta cu roșii cherry și burrata
Bruschetta cu roșii cherry și burrata
2 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Ulei picant
Ulei picant
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pâté berrichon - ruladă de paște
Pâté berrichon - ruladă de paște
6 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Pui cu lamaie la cuptor
Pui cu lamaie la cuptor
4 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează