Petitchef

Ciocanele corsicane

Felul principal
2 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Toate condimentele in masura egala se amesteca, peste ele se mai adauga 1/2 lingurita zahar. Pulpele se tavalesc prin condimente si se pun intr-un castron acoperit la rece timp de 12 ore.
  • Se incinge cuptorul, ciocanelele se pun in punga magica, cu 2 cesti apa, se leaga punga la gura si se dau la cuptor pentru o ora la foc mic. dupa cca o ora se rupe punga deasupra si se mai lasa cca 15 minute sa se rumeneasca putin se servesc alaturi de cartofi prajiti pudrati cu condiment cu gust de branza de la knorr.


Poze

Ciocanele corsicane, poza 1
Ciocanele corsicane, poza 2
Ciocanele corsicane, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
Arepas umplute cu pui si avocado - reina pepiada
8 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2 h 10 m
Ușor
3.6 / 5
Rețetă Medalioane de dovlecei si feta
Medalioane de dovlecei si feta
6 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.