Petitchef

RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI

Desert
4 porții
3 ore
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Batut frisca si adaugat capsunii taiati nu prea marunt si branza de vaci omogenizat bine.
  • Crema rezultata pus-o intr-un pos si umplut rulourile. lasat la frigider aproximativ 3 ore.
  • Daca preferati crema mai dulce, puneti si zahar in frisca . Daca le faceti dupa aceasta reteta nu vor fi chiar atat de dulci, sunt mai racoroase.

A adi`s blog

Poze

RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI, poza 1
RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI, poza 2
RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI, poza 3
RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI, poza 4
RULOURI UMPLUTE CU FRISCA SI CAPSUNI, poza 5



Comentarii:

31/01/2015

Perfect....

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
11/05/2013

Super!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)
2 porții
25 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Rulouri cu carne uscata si branza de capra
Rulouri cu carne uscata si branza de capra
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Rulouri cu vinete si parmezan
Rulouri cu vinete si parmezan
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.6 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Ravioli - pastele umplute care au cucerit Mapamodul Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert Oua scotiene sau chiftele umplute cu ou fiert

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.