Petitchef

Tarta cu fructe rapida

Desert
4 porții
5 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
1 plic crema de vanilie sau de cremsnit (cine vrea poate pune si frisca),

2 plicuri zahar vanilat

500 ml lapte

50 ml compot (suc de fructe, apa cu zahar)

peltea de gutui (sau alta dulceata, pentru decor)

fructe (kiwi, portocale, mandarine, banane, grepfruit, prune, struguri, mere, pere, nectarine, piersici)

depinde de sezon

Preparare

  • Se inmoaie piscoturile rand pe rand in compot si se aseaza in tava. Se toarna praful de crema si zaharul vanilat in castronul cu lapte si se amesteca aproximativ 3 minute.
  • Se intinde crema peste piscoturi, cat mai uniform, cu o spatula uda. Fructele mai mari se taie felii. Daca folositi mere, pere, nectarine, piersici in general fructe care oxideaza- stropiti-le cu zeama de lamaie si pudrati-le cu zahar vanilat.
  • Isi vor pastra culoarea naturala si vor fi foarte aromate. Se orneaza cu fructe si cu peltea de gutui (dulceata). Puteti sa o dati la rece (daca mai asteapta musafirii). Va descurcati de minune. Va veti convinge urmarind filmuletul urmator.


Comentarii:

23/06/2015

LIPSESTE CANTITATEA DE PISCOTURI

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseMerele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoaseTarta cu fructe - rasfat dulce de varaTarta cu fructe - rasfat dulce de varaSalata de fructe, desertul perfect!Salata de fructe, desertul perfect!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: