Ahhhh crumble, acest desert crocant pe care ne place să-l mâncăm puțin cald când temperaturile scad :-) Am născocit o versiune de tartă cu un aluat foarte crocant. Acest desert super ușor de făcut, va fi perfect pentru o masă de duminică alături de familie sau pentru o gustare, însoțită de o cupă de înghețată de vanilie pentru cei mai pofticioși:-)
Urmați pașii acestei rețete explicați mai jos ↓↓
Pregătiți crumble-ul: Începeți prin a amesteca făina, făina de migdale și zahărul.
Adăugați untul rece, tăiat bucățele mici și frământați aluatul cu degetele.
Întindeți aluatul în forma de plăcintă. Puneți făina de migdale la baza tartei. Acoperiți cu fructele roșii.
Se presară cu zahar brun (se pune mai mult sau mai puțin zahăr în funcție de gust; fructele roșii sunt destul de acide). Acoperiți cu amestecul de crumble.
Coaceți în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 35 până la 45 de minute, în funcție de cum vă place crumble-ul ușor auriu sau maro auriu.
Gata, tarta ta cu crumble este gata!Lăsați să se răcească bine înainte de a servi.