Ingrediente: 1 păstaie de vanilie 1 baton de scorțișoară Coaja de lămâie Colorant verde 2 linguri de amidon de porumb 1 litru de lapte 6 gălbenușuri 150 gr...
Ingrediente: 1 aluat de tarta Pentru crema de patiserie : 500 ml lapte 4 galbenusuri 125 gr zahar 40 gr amidon de porumb 1 baton de vanilie 500 gr capsune 100...
Ingrediente: Pentru crema de patiserie: 245 gr lapte (225g + 20g) 75 gr de zahăr (40gr + 35gr) 1 păstaie de vanilie 2 gălbenușuri 22 gr amidon de porumb Pentru...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: Biscuiții: 50 gr de unt 50 gr zahăr brun 50 gr pudră de migdale 20 gr de făină 1 linguriță extract de vanilie (optional) Crema diplomat (crema...
Ingrediente: 2 aluaturi de foietaj 250 ml lapte 1 lingurita extract de vanilie 40 gr de sucre (20 + 20) 20 gr de amidon 1 ou 25 gr de unt 2 linguri de lapte 2...
Destinate insiroparii produselor de cofetarie, inainte de a ajunge pe piata, esentele alimentare sunt testate in cele mai diverse aplicatii de cofetarie si patiserie. Esentele nu se clasifica in tipare strica, se diferentiaza prin calitate si profil aromatic,...
Ingrediente: Negresa : 2 ouă 100 gr zahăr brun 90 gr de făină 150 gr ciocolată neagră 80 gr de unt Crema chantilly: 200 ml smântană lichidă rece (minim 30%...
Ingrediente: 1 pâte feuilletée 250 ml lapte 2 galbenusuri 1 baton de vanilie 60 gr zahar 30 gr faina de porumb 1 galbenus pentru ungere zahar pudra vanilat
Ingrediente: Pentru crema de patiserie : 500 ml lapte 1 pastaie de vanilie 4 galbenusuri 60 gr zahar 50 gr amidon 6 foi de gelatina Pentru bezeaua italiana: 5...
Ingrediente: Aluat: 300 g faina 25 g zahar 4 g sare 5 g drojdie uscata 1 ou 180 ml lapte caldut 25 g unt moale Pentru crema: 3 galbenusuri 25 g faina 60 g zahar...
Ingrediente: 600 ml.apa 300 ml.ulei 2 linguri zahar 600 g. faina 10 oua mari- la temperatura camerei un praf de sare. 1 pliculet de zahar vanilat 150 g zahar+3...
Ingrediente: Pentru baza tartei (crusta) : 200 gr. de faina 100 gr. de unt 1 ou 1 praf de sare 1 lingura de otet 2 linguri de zahar (optional) Pentru crema de...
Ingrediente: Ingrediente : Pentru aluat : 500 ml apa, sare, 200 gr unt, 50 gr zahar, 300-350 f faina. Pentru umplutura : 2 budinci de vanilie, lapte pentru...