Petitchef

Tarta cu mere si aluat dospit

Desert
2 porții
40 min
40 min
Foarte ușor

Ingrediente

2
Cost estimat: 4.5 (2.25€/porție)

Preparare

  • Dat merele pe razatoarea mare si calit impreuna cu untul,zaharul si scortisoara. lasat la racit pana a fost gata aluatul.
  • Tapetat forma cu hartie de copt, intins o foaie de aluat pe care dupa ceasezat-o in forma intepat-o cu furculita din loc in loc.
  • Turnat merele si acoperit cu o alta foaie de aluat,pe care la randul ei intepat-o cu furculita.
  • Albusul ramas batut bine cu zahar vanilat si uns tarta,cu o pensula. copt la foc mediu,in jur de 40 de minute.
  • Lasat sa se raceasca in tava,apoi taiat felii pe care pudrat cu zahar.

Rețete inrudite

YouTube


Poze

Tarta cu mere si aluat dospit, poza 1
Tarta cu mere si aluat dospit, poza 2
Tarta cu mere si aluat dospit, poza 3

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Tarta cu mere si frisca
Tarta cu mere si frisca
4 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Tarta cu mere
Tarta cu mere
8 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu mere
Tarta cu mere
8 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu mere, nuci si scortisoara
Tarta cu mere, nuci si scortisoara
6 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta Stea cu fructe
Tarta Stea cu fructe
8 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta Normanda cu mere si migdale
Tarta Normanda cu mere si migdale
10 porții
2 h 50 m
Ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele coapte, un desert clasic de iarna! Merele coapte, un desert clasic de iarna! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: