Ingrediente: Blatul: 6 oua 150 g zahar 3 linguri cacao 100 g faina 3 linguri apa minerala 1 praf de copt esenta de rom Crema: 5 gabenusuri 4 plicuri zahar...
Ingrediente: Pt. blat: 6 oua 200 g zahar 30 ml apa 30 ml ulei 20 g cacao 8 linguri faina Pt. sirop: 400 ml apa 150 g zahar 2 plicuri de capucino de ciocolata...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: 225 g ciocolata tocata, cu minute 70% cacao 125 g unt moale, nesarat 150 g zahar pudra 1 ou 200 g biscuiti rupti in bucatele de 1cm 100 g...
Ingrediente: blat: 300 g zahar pudra 1 pac./esenta vanilie 35 g miere de albine 3 oua 100 g unr/marg 450 g faina 1 priza sare 20 g praf copt esenta rom 200 g...
Cine iubeste cafeaua cu siguranta iubeste si prajiturile cu cafea! Dulciurile si cafeaua sunt doua dintre placerile de zi cu zi ale multora dintre noi.
Ingrediente: Crema de zahar ars 115 g frisca+115 g lapte+4 galbenusuri+25 g zahar+1 baton vanilie (sau esenta sau zahar vanilat) Foaia cu praline 100 g...
Ingrediente: 8 buc piscoturi de sampanie 12 biscuiti simpli 100 g ciocolata (bomboane de pom, ciocolata alba si ciocolata cu cacao) 50 g unt 50 g margarina 50...
Ingrediente: Pentru blat: 2 oua 100 g. zahar 100 g. faina 100 ml. cafea 4 linguri cacao 1 lingurita praf de copt sare Pentru crema: 500 g. caise 10 g. gelatina...