Petitchef

Negresa cu glazura de ciocolata

Desert
4 porții
1 h 10 m
40 min
Foarte ușor
1291 Kcal

Ingrediente

4
Cost estimat: 4.39 (1.1€/porție)

Preparare

  • Se pune zaharul si cacao intr-o cratita, se amesteca bine apoi se adauga laptele, se pune cratita pe foc si se amesteca pana incepe sa fiarba si zaharul s-a topit. Se adauga untul taiat cubulete si se omogenizeaza in compozitie.
  • Din crema sa opresc cateva linguri pentru pus pe deasupra negresei. Cand s-a racit crema se adauga pe rand galbenusurile amestecand bine dupa fiecare. Apoi se adauga faina amestecata cu praful de copt, aromele, iar la sfarsit albusurile batute spuma tare. Optional se poate adauga si nuca macinata.
  • Se unge si tapeteaza cu hartie pergament o tava dreptunghiulara, se toarna compozitia si se da la cuptorul preincins la 180 grade C pentru 30-40 de minute. Se incearca cu scobitoarea pentru siguranta. Se lasa putin sa se raceasca, apoi se toarna glazura deasupra.
  • In crema oprita se mai adauga 1 lingura cacao, 50 g unt si 20-30 g ciocolata neagra, se lasa pe foc sa se topeasca ciocolata si untul apoi se toarna peste negresa.

Informații nutriționale:

pentru 1 porție / pentru 100 g

Nutriție:

Calorii: 1291Kcal
  • Carbo: 177.6g
  • Grăsimi: 51.6g
  • Grăsimi sat.: 30.9g
  • Proteine: 24.2g
  • Fibre: 7.3g
  • Zahăr: 115.1g
  • ProPoints: 35
  • SmartPoints: 59
Informații nutriționale pentru 1 porție (438g)

Rețete inrudite

YouTube

Negresa vegana


Poze

Negresa cu glazura de ciocolata
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 2
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 3
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 4
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 5
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 6
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 7
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 8
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 9
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 10
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 11
Negresa cu glazura de ciocolata - poza 12

Întrebări:




Comentarii (17):

30/10/2017

Mia placut mult!!! Si am doar 12 ani

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
31/03/2016

O prajitura extraordinara! Dupa ce am mancat 2 bucati pe fundul prietenului meu ne am mazgalit si am facut dragoste nebun, el mancandu mi pana ultima bucatica de cocos de pe sfarc. A fost un delir

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
12/09/2015

Foarte buna...se face usor...o gatesc frecvent...multumesc!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/06/2015

Am facut exact cum scrie si a iesit super-buna! De obicei sunt stangace rau la capitolul prajituri insa cu reteta asta mi-am recapatat increderea si curajurajul. Mulțumesc din suflet!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/01/2015

A iesit super buna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne-a placut foarte mult!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cea mai buna negresa pe care am mancato in viata mea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
27/11/2017

????????????????????????????????????

(0) (0) Abuz
12/12/2014

1000000000 de stele merita!!!

(0) (0) Abuz
06/03/2014

SUPER!!!!!

(0) (0) Abuz
05/02/2014

Foarte gustoasa..:X

(0) (0) Abuz
24/12/2013

Delicioasa.

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
Negresa de paste (cu oua de ciocolata)
8 porții
30 min
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Negresa cu dovlecei
Negresa cu dovlecei
8 porții
40 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa fara unt
Negresa fara unt
6 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa cu kit kat ®
Negresa cu kit kat ®
6 porții
1 oră
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Negresa cimitir halloween
Negresa cimitir halloween
8 porții
50 min
Foarte ușor
3.6 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare! Torturile – bijuterii dulci, pline de culoare!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează