Petitchef

PANDISPAN

Aperitiv
2 porții
30 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Se incalzeste cuptorul, se pregatesc tavile se cerne faina, se separa albusurile de galbenus. Se bat galbenusurile cu 8 lg de zahar, untul topit si esenta.
  • Albusurile se bat spuma cu mixerul si se pune restul de zahar in ploaie, compozitia trebuie sa arate ca o bezea. Aceasta se toarna peste galbenusuri, se amesteca faina cu praful de copt si se incorporeaza lejer pentru a nu distruge bulele de aer formate.
  • Se toarna 3/4 din compozitie in tavile acoperite cu hartie de copt, iar cealalta parte se amesteca cu cacaoa si nucile, alunele sau stafidele. Se baga in cuptor la 150 gr, nu se deschide cuptorul timp de 15-20 min apoi se mai tin aprox jumatate de ora in cuptor la 180 gr.


Poze

PANDISPAN
PANDISPAN - poza 2
PANDISPAN - poza 3

Întrebări:




Comentarii (51):

08/02/2017

Eu am amestecat tot zaharul cu galbenusurile ca sa nu stric spuma albusurilor. Asa facea bunica si a iesit mega pufos si bun. Tot de la bunica stiu ca se pot pune 8 linguri de ulei in loc de unt (mai usor) si 8 linguri de apa. Si a iesit perfect chiar si fara praf de copt !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/01/2015

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
07/05/2014

Mi-ai facut o mare,mare pofta o pun pe mama sa il faca.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
14/01/2014

Cu mici modificari, sau mai bine zis adaosuri, dar a iesit super!!

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
21/09/2013

Super

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
17/06/2013

Imi place

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
20/05/2015

Bun, bun......

(0) (0) Abuz
23/01/2015

Ffff bun

(0) (0) Abuz
07/04/2014

Excelent

(0) (0) Abuz
01/04/2014

Excelent

(0) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 6

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Ciocolata de casa_petitchef
Ciocolata de casa_petitchef
20 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Negresa de post - petitchef
Negresa de post - petitchef
10 porții
1 h 5 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Raw brownie
Raw brownie
10 porții
14 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Vin fiert - petitchef
Vin fiert - petitchef
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga tiramisu
Buturuga tiramisu
8 porții
1 oră
Ușor
4.7 / 5
Rețetă Cum se face un sos sangria?
Cum se face un sos sangria?
4 porții
25 min
Foarte ușor

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează