Ingrediente: 6 oua 6 ls apa fierbinte 200 g zahar 1 pac. zahar vaniliat 100 g faina 100 g amidon 25 g cacao 1 lc praf copt 200 g martipan 450 ml lapte 1 pac....
Ingrediente: 8 oua 250 g zahar pudra 1 priza sare 2 l cu virf cacao pt. patiserie 300 g faina 1/2 pac. praf copt 2 borcane de compot de cirese ca. a 650 g 2...
Ingrediente: pentru waffles: 250 g faina 3 oua 3 linguri zahar 500 ml lapte un plic praf de copt -100 g unt topit o esenta rom sau vanilie un praf sare pentru...
Ingrediente: Blat: 1 cana migdale crude 1/2 cana fulgi de cocos 2-3 lg miere Crema toate ingredientele sa fie la temperatura camerei - 2 cani caju macinat pudra...
In orice cofetarie ai intra este aproape imposibil sa nu-ti faca cu ochiul cateva eclere. Prajitura accesibila si foarte cunoscuta, eclerul este un produs de patiserie pregatit cu un aluat choux, umplut cu crema si acoperit cu diverse tipuri de glazura.
Ingrediente: biscuiti simpli 7-8 linguri de zahar doua linguri de cacao un pahar si jumatate de apa budinca de vanilie 2 plicuri 1 kg de mere calite frisca
Ingrediente: 225 g ciocolata tocata, cu minute 70% cacao 125 g unt moale, nesarat 150 g zahar pudra 1 ou 200 g biscuiti rupti in bucatele de 1cm 100 g...
Ingrediente: Crema de zahar ars 115 g frisca+115 g lapte+4 galbenusuri+25 g zahar+1 baton vanilie (sau esenta sau zahar vanilat) Foaia cu praline 100 g...
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...