Ingrediente: Piscoturi 3 oua 250 ml frisca lichida 2 plicuri gelatina 250 ml apa 200 g zahar esneta rom si vanile 2-3 linguri de cacao frisca pt ornat(daca vreti)
Ingrediente: blat si "piscoturi" 1-1/2 cana faina 3/4 cana cacao un praf de sare 1 lingurita bicarbonat 60 ml ulei (1/4 cana) 160 ml lapte de soia 100 ml sirop...
Ingrediente: Sucul de la 2 portocale coaja de la jumatate de portocala 250 ml lapte 3 oua 100 g zahar 250 ml frisca 15 g gelatina 10 piscoturi de sampanie 50 g...
Istoria spune ca inghetata era preferata printre dulciuri in vremea imparatilor romani. Hipocrate o folosea pe post de medicament, iar Alexandru cel Mare ca revigorant.
Ingrediente: un pachet de piscoturi 2 l smantana dulce 500 g zahar pudra (sau mai putin, in functie de gust) 4 plicuri zahar vanilinat 4 plicuri gelatina o...
Ingrediente: 1,5 l lapte cca 20-30 ml zeama de lamiie 24 de piscoturi(200 grame) 4 oua 6-8 linguri lapte 200 g zahar 400 ml frisca lichida 300-400ml cafea
Ingrediente: 8 buc piscoturi de sampanie 12 biscuiti simpli 100 g ciocolata (bomboane de pom, ciocolata alba si ciocolata cu cacao) 50 g unt 50 g margarina 50...
Ingrediente: 250g de piscoturi Savoiardi sau biscuiti gen Doigts de dame sau un simplu pandispan din 3-4 oua 300g zmeura 300 crema de vanilie (creme anglaise)=...
Dovleacul este un aliment sănătos ce poate fi folosit ca bază atât pentru feluri principale cât și pentru desert. datorită gustului parfumat și a culorii atrăgătoare, dovleacul reprezintă un ingredient deosebit pentru dulciuri sau pentru feluri principale cu legume...
Ingrediente: 500 ml lapte, 4-5 linguri de faina, 5 linguri de zahar, doua lingurite de cacao rom, vanilie, 2 pere mari bine coapte, piscoturi de sampanie,...