Petitchef

BAGELS CU OU,BRINZA SI SUNCA(breakfast)

Felul principal
2 porții
15 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

2

Preparare

  • Prajim ochiul,dupa care adaugam felia de brinza.lasam pina se topeste putin felia de brinza.prajim bagels la toaster.
  • Dupa care adaugam ochiul cu brinza pe o parte,iar pe cealalta sunca,adaugam ceapa,si servim pentru micul dejun alaturi de un ceai,caffee,lapte,ciocolata calda.


Poze

BAGELS CU OU, BRINZA SI SUNCA(breakfast), poza 1
BAGELS CU OU, BRINZA SI SUNCA(breakfast), poza 2
BAGELS CU OU, BRINZA SI SUNCA(breakfast), poza 3
BAGELS CU OU, BRINZA SI SUNCA(breakfast), poza 4
BAGELS CU OU, BRINZA SI SUNCA(breakfast), poza 5
BAGELS CU OU, BRINZA SI SUNCA(breakfast), poza 6
BAGELS CU OU, BRINZA SI SUNCA(breakfast), poza 7

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Papara cu ciuperci champignon, sunca si ceapa
Papara cu ciuperci champignon, sunca si ceapa
2 porții
15 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Salata cu oua, sunca si cartofi
Salata cu oua, sunca si cartofi
4 porții
40 min
Foarte ușor
4.4 / 5
Rețetă Cartofi cu sunca la cuptor
Cartofi cu sunca la cuptor
8 porții
1 h 20 m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Risotto kit
Risotto kit
4 porții
1 oră
Foarte ușor
Rețetă Orez cantonez express la multicooker-cookeo
Orez cantonez express la multicooker-cookeo
4 porții
10 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Culorile din farfurie la masa de Craciun: Aperitive si Salate Pizza delicioasă pregatită în casă Pizza delicioasă pregatită în casă Am plecat la colindat, la piftii de degustat... Am plecat la colindat, la piftii de degustat...

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.