18 rețete cu șuncă fiartă și brânză care confirmă de ce sunt perechea perfectă

duminică 28 septembrie 2025 11:24 - Patricia González
18 rețete cu șuncă fiartă și brânză care confirmă de ce sunt perechea perfectă

Există combinații care nu dau greș niciodată: pâine cu roșii, cafea cu lapte și, desigur, șuncă fiartă cu brânză. Este o asociere recognoscibilă și întotdeauna apetisantă, care ne însoțește de la sandvișurile de gustare din copilărie până la cele mai atent pregătite antreuri de la vârsta adultă. Cel mai bun lucru este că sunt infinit de versatile: topite, bătute, gratinate sau ascunse într-o patiserie fragedă. O alianță directă și flexibilă: de la tranchiul care se topește într-un rulou cald de omletă la brânza rasă care acționează ca "lipici" într-un sandwich cu dovlecei.

18 rețete care transformă o combinație de-o viață într-o plăcere mereu reînnoită.


(Re)descoperiți această combinație infailibilă cu aceste rețete

Clatite cu bechamel si jambonRețetă Clatite cu bechamel si jambon

Clatite umplute cu un sos cremos si jambon. Perfecte la mic dejun sau la un pranz alaturi de o salata.


Croque monsieurRețetă Croque monsieur

Toata familia adora croque-monsieur! Usor si rapid acest preparat insotit de o salata mixta nu va necesita multe ingrediente ;-) Pentru a-l face irezistibil, adaugati un pic de bechamel si cascaval ras. Reteta pas cu pas in videoclipul nostru si in...


Friand cu sunca si cascavalRețetă Friand cu sunca si cascaval

Pentru o reteta simpla care necesita doar cateva ingrediente, opteaza pentru friand cu sunca si cascaval!


Sandwich expres cu omletaRețetă Sandwich expres cu omleta

Pentru un brunch am gasit reteta perfecta: un sandvis pe baza de omleta! Mai original decat clasicele friganele si la fel de usor/rapid de preparat ;-) Plin cu sunca si bineinteles cu felii de cascaval! Pe gustul intregii familii!


Galettes complèteRețetă Galettes complète

Clatitele sarate sunt usor si rapid de facut! O clatita de hrisca umpluta cu ceea ce avem la indemana: sunca, branza, ou :-) Marele avantaj al acestor clatite sarate este ca, nu contin gluten. O informatie buna atunci cand aveti intoleranta sau...


Andive cu suncaRețetă Andive cu sunca

Un fel de mancare clasic, usor si care nu necesita multe ingrediente: andive si desigur sunca! Frumoasele andive de sezon insotite de un bechamel cremos si de cascaval ras, le-am lasat sa se gratineze in voie :-) O reteta reconfortanta de care ne place...


Croissante cu suncaRețetă Croissante cu sunca

Un preparat anti-resturi pentru a folosi croissantele ramase la mic dejun ;-) Urmeaza pasii retetei noastre explicate in scris, in fotografii si in videoclip chiar aici!


Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcavalRețetă Croissante din foietaj cu bechamel, șuncă și cașcaval

Nu mai căuta, rețeta perfectă de aperitiv este aici! Ușoare, rapide și crocante, avem onoarea să vă prezentăm croissantele noastre de foietaj ;-) Țineți cont de idee și variați toppingurile în funcție de dorințele dumneavoastră și de ingredientele...


Rulou cu branza racletteRețetă Rulou cu branza raclette

Facut cu cartofi si garnisit cu branza Raclette + sunca, un rulou de care se va indragosti si ultima papila gustativa. Cine e pregatit sa testeze reteta?








Sandwich de dovlecel fără gluten: gata în 20 de minute și plin de savoare!Rețetă Sandwich de dovlecel fără gluten: gata în 20 de minute și plin de savoare!

Dacă doriți o idee de cină gustoasă, fără gluten și cu conținut scăzut de carbohidrați, acest sandwich cu dovlecei este alegerea perfectă. În locul pâinii tradiționale, se folosesc dovlecei proaspeți tăiați în felii subțiri și copți cu pizza...




Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)Rețetă Rulouri de dovlecel cu șunca și brânză (la cuptor)

Știți cât de mult ne place să vă oferim rețete ușoare și originale pentru aperitiv! De data aceasta, combinam dovleceii, șunca și brânză pentru un rezultat ultra gustos. Poftă bună!




Ce să faci cu tortilla - rulou cu aromă de pizza!Rețetă Ce să faci cu tortilla - rulou cu aromă de pizza!

Cu tortilla și puțină imaginație, puteți pregăti un fel de mâncare care este întotdeauna un succes! După quiche-urile cu tortilla , astăzi le transformăm în rulouri cu gust de pizza : un strat bun de coulis de roșii asezonat, mozzarella topită,...




Patricia GonzálezPatricia González
asionată de bucătărie și de mâncarea bună, viața mea se mișcă între cuvinte alese cu grijă și linguri de lemn. Responsabilă, dar distrată. Sunt jurnalistă și redactoare cu mulți ani de experiență și mi-am găsit colțul ideal în Franța, unde lucrez ca redactoare pentru Petitchef. Îmi place bœuf bourguignon, dar îmi este dor de salmorejo-ul mamei mele. Aici combin dragostea mea pentru scris și pentru gusturile suculente pentru a împărtăși rețete și povești despre bucătărie care sper să te inspire. Tortilla, îmi place cu ceapă și puțin făcută :)

Comentarii

Notează articolul:
3.71/5, 7 voturi 1 comentariu

pHqghUme

E

abuz