Petitchef

Curcan umplut cu fructe

Este delicios,cu atatea gusturi si arome de la fructe!
Felul principal
15 porții
30 min
2 ore
Foarte ușor

Ingrediente

15

Preparare

  • Curatam si spalam curcanul, il ungem cu ulei si il condimentam, apoi il umplem cu fructele pregatite, in cazul de fata avem: caise, mere, portocale,kiwi, prune si nectarine.
  • Mai pus si fructe conifiate: stafide si caise.
    Dupa ce umplut bine curcanul, marginile prins cu betze de frigarui.
  • Uns bine tava cu ulei si restul de fructe pus in tava, pus curcanul peste patul de fructe, acoperit cu folie de aluminiu si pus la cuptor cam 2 ore,dupa care scos folia si mai lasat pana cind s-a rumenit frumos.


Poze

Curcan umplut cu fructe, poza 1
Curcan umplut cu fructe, poza 2

Întrebări:




Comentarii:

23/12/2012

Foarte bun

(0) (0) Abuz
11/12/2011

Ar trebui sa aiba totusi o culoare mai aurie

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Dovleac umplut la cuptor
Dovleac umplut la cuptor
3 porții
1 oră
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Tort de morcovi umplut cu cheesecake
Tort de morcovi umplut cu cheesecake
10 porții
1 oră
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
Dovleac umplut cu creveti - Le Camarão na moranga
6 porții
2 ore
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Articole conexe

Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch? Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.