Petitchef

Curcan cu ciuperci

Felul principal
4 porții
20 min
25 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
500 g carne curcan,

500 g ciuperci,

75 g unt,

1 lingura faina,

200 ml lapte,

250 ml smantana,

50 ml ulei masline.

Preparare

  • Carnea se spala, se taie bucati si se caleste in ulei. Se adauga 150 ml apa si se da la cuptor pana este gata. Ciupercile se calesc in unt topit si se paseaza cu ajutorul unui blender.
  • Se pun la loc pe foc si se amesteca cu smantana si laptele in care a fost dizolvata faina. Se lasa pe foc sa se ingroase. Se adauga bucatile de curcan, se mai da intr-un clocot si se stinge focul.
  • Curcan cu sos de ciuperciCurcan cu maslineEscalop cu smantanaFile de curcan in sos de ciuperciMancare de iepure cu sosHamburger dietetic de curcanSomn cu smantana si ciuperci.
  • Curcan cu pereCarnea de curcan cea mai saraca in grasimiSupa de curcanOrez cu piept de curcanSupa de ciuperci cu porumbRisotto cu cartofi dulci si caise si frigarui de curcanSupa de telina si hribiChec cu ciuperci.
A Alimentatie Copii ? Retete pentru Copii ? Nutritie Copii ? Retete Culinare ? Ghid Nutritie ? Specialist Nutritie ? Sfaturi Sanatoase





Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Curcan la cuptor cu legume
Curcan la cuptor cu legume
4 porții
1h15m
Ușor
4.5 / 5
Rețetă Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci
Curcan in vin rosu cu legume si ciuperci
3 porții
1 oră
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Risotto de quinoa si ciuperci
Risotto de quinoa si ciuperci
3 porții
55 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.