Branza feta in crusta picanta
Ingrediente
4
Rețete inrudite
-
Feta saganaki, rețeta grecească cu feta crocantă și miere
-
Gnochi feta la cuptor cu airfryer, un fel de mâncare super rapid cu roșii cherry și feta!
-
Samosas cu feta
-
Iaurt super-fresh din feta, sos de lămâie și mentă!
Preparare
Preparare15 min
Gătire25 min
- A taiat branza feta in felii groase cam de 1 deget. Atentie mare cum o manevrati,pentru ca este delicata si se rupe usor. A mojarat boabele de piper.
- Aroma pe care o inhalati in timpul procesului,nu numai ca va desfunda caile respiratorii,dar va duce cu gandul inapoi pana in viata intrauterina. Apoi se procedeaza cam ca la snitele.
- Imbaiem feliile in :
Faina,ou batut,si pesmet amestecat cu sare si piperul macinat. Le prajim in ulei, cateva minute pe ambele parti pana devin aurii. - Serviti alaturi o salata de castraveti sau rosii. Crusta de pesmet cu piper merge de minune cu textura si gustul branzei feta.
- Daca mai puneti langa si o salata ,va asigur ca va veti mira ca o mancare atat de simpla poate fi asa de buna.
- E a stropit felia mea cu suc de lamaie,ulei de masline si am mancat cu castraveti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!