Petitchef

Foietaj cu anghinare (Agginaropita)

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Amestecam anghinarea taiata cubulete cu branza, ouale, ceapa si asezonam cu sare si piper.
  • Ungem o tava iena de aprox 20X20 cm cu ulei de masline.
  • Asezam o foaie de foietaj, o ungem cu ulei, asezam urmatoarea foaie, si tot asha pana la foaia 6.
  • Asezam peste foi anghinarea cu branza, apoi restul de 6 foi de foietaj unse fiecare la randul ei cu putin ulei de masline.
  • Coacem la 180 grade C aprox 35 de minute apoi verificam. Foietajul trebuie sa fie auriu si nu ars. In cazul in care marginile foietajului par maronii, acoperim cu folie si mai lasam la cuptor cam 10 minute.

Rețete inrudite

YouTube


Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mumii din foietaj
Mumii din foietaj
8 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1 h 15 m
Ușor
3.1 / 5
Rețetă Soare din foietaj cu pesto
Soare din foietaj cu pesto
8 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Foietaj aperitiv
Foietaj aperitiv
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj cu branza
Foietaj cu branza
8 porții
55 min
Ușor
4.4 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: