Petitchef

Foietaj cu anghinare (agginaropita)

Felul principal
6 porții
15 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 6
1 conserva anghinare

1 cana branza feta sfaramata

1/2 cup ierburi taiate marunt

1 legatura ceapa verde taiata rondele

3 oua

sare si piper

1/4 cana ulei de masline

1 aluat de placintainghetat

Preparare

  • Amestecam anghinarea taiata cubulete cu branza, ouale, ceapa si asezonam cu sare si piper.
  • Ungem o tava iena de aprox 20X20 cm cu ulei de masline.
  • Asezam o foaie de foietaj, o ungem cu ulei, asezam urmatoarea foaie, si tot asha pana la foaia 6.
  • Asezam peste foi anghinarea cu branza, apoi restul de 6 foi de foietaj unse fiecare la randul ei cu putin ulei de masline.
  • Coacem la 180 grade C aprox 35 de minute apoi verificam. Foietajul trebuie sa fie auriu si nu ars. In cazul in care marginile foietajului par maronii, acoperim cu folie si mai lasam la cuptor cam 10 minute.





Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Foietaj cu branza
Foietaj cu branza
8 porții
55 min
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
Foietaj cu rosii, cremvursti, cascaval
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Foietaj aperitiv
Foietaj aperitiv
6 porții
45 min
Foarte ușor
4.3 / 5
Rețetă Anghinare la cuptor
Anghinare la cuptor
2 porții
1h15m
Ușor
3.3 / 5
Rețetă Salata greceasca sau horiatiki
Salata greceasca sau horiatiki
3 porții
30 min
Foarte ușor
4.1 / 5
Rețetă Tacos vegetarian
Tacos vegetarian
4 porții
50 min
Foarte ușor
3 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: