Petitchef

Friptura pe pat de legume

Felul principal
4 porții
20 min
2 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4

4 radacini de patrunjel

2 pastarnaci


ceafa cu os

pulpa de porc

carnat de porc

condimente

ulei , apa

Preparare

  • Legumele se curata se taie felii si se pun in tava, in care in prealabil am turnat putin ulei.
  • Peste legume se aseaza carnea condimentata si carnatul. Se adauga aproximativ 200 ml apa.
  • Se da la cuptor la foc mic se lasa aproximativ 2 ore la cuptor din cand in cand intoracem carnea de pe o parte pe alta si stropim cu sosul format.

Întrebări:




Comentarii:

Lixandra, 20/01/2019

Am gatit aceasta reteta in SUA , am avut cotlet dezosat si niste carnati cat de cat asemanatori cu ai nostri pentru ca aici sunt total diferiti . Am folosit o cratita mai mare cu capac de sticla si am lasat-o acoperita la cuptor pe tot parcursul gatitului doar mai intorcand carnea din cand in cand . A iesit foarte frageda si legumele i-au dat un gust deosebit (nu am avut radacina de patrunjel , aici nu exista) , am pus langa ea piure de cartofi si un mix de salata , a fost excelenta , multumesc !

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
15/11/2013

O reteta delicioasa pofta buna,

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate = 

Rețete inrudite

Rețetă Friptura de porc cu legume la cuptor
Friptura de porc cu legume la cuptor
4 porții
50 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Friptura de porc pe pat de legume
Friptura de porc pe pat de legume
8 porții
1h30m
Foarte ușor
4.7 / 5
Rețetă Friptura innabusita in sos de patrunjel
Friptura innabusita in sos de patrunjel
8 porții
1h35m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Gradina de Paste (humus si legume mici)
Gradina de Paste (humus si legume mici)
10 porții
10 min
Foarte ușor
3.5 / 5
Rețetă Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
Taitei de orez cu creveti, lapte de cocos si legume
3 porții
30 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.