Petitchef

Frigarui aperitiv 2

Aperitiv
4 porții
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Carnati, indiferent ce tip este, sa fie uscati si se taie de 1 cm grosime.
  • Branza se taie in cuburi.
  • Se aseaza o bucata de carnat, un cub de branza si o maslina deasupra cu verdeata intre ele si se prin cu o scobitoare.
  • Simplu si gata aperitivul in 2-3 minute.


Poze

Frigarui aperitiv 2, poza 1
Frigarui aperitiv 2, poza 2
Frigarui aperitiv 2, poza 3

Întrebări:




Comentarii:

30/06/2013

Bun gust

(0) (0) Abuz
Cocolino
Cocolino, 01/01/2011

Dddd

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Frigarui de sardine
Frigarui de sardine
4 porții
35 min
Foarte ușor
3 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv
Frigarui aperitiv
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
Frigarui apertiv cu mozzarella, prosciutto si rosii uscate
8 porții
15 min
Foarte ușor
3.9 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
Frigarui aperitiv cu pepene, sunca, rozmarin
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
Frigarui aperitiv din cartofi si bacon afumat
4 porții
35 min
Foarte ușor
5 / 5

Rețete

Articole conexe

Delicii din cufarul marii - salata de icre Delicii din cufarul marii - salata de icre Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete O delicatesa din antichitate – sparanghelul O delicatesa din antichitate – sparanghelul

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.