Astfel pegatiti,se pot tine chiar de pe o zi pe alta la frigider,dar ~ATENTIE~fara sare. Sau se prepara imediat,punindu-i pe o tava unsa sau captusita cu hirtie de copt,se condimenteaza dupa gust cu /sau: - sare - piper - boia dulce - usturoi granulat - frunzulite de rosmarin - chimen,etc. Tava se baga in cuptorul incins la maxim pina se auresc frumos deasupra. Se pot servii precum garnitura sau ca atare. Va asigur ca sunt f. buni si merge repede. Se pot pune mai multe verdeturi chiar dupa gust,eu asta am avut pe moment casa.
Comentarii (60):
Splendid
Super!!!
Foart bun
Au iesit foarte buni. Eu am folosit patrunjel, praf de usturoi si sare iar la final am ras telemea si i-am mai lasat cateva minute in cuptor.
Am facut si mai fac. Excelent asa! Simplu si de bun gust
Acum i-am scos din cuptor! O minune !
:)
Foarte buna reteta!!!
Sunt buni si de post si pentru regim pentru ca nu au grasimi multe, ulei de masline putem sa punem pentru ca este sanatos
Excelenti!!!