Petitchef

Cartofi glazurati cu mustar

Felul principal
4 porții
30 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se incinge cuptorul la 170 grade.
    Se prepara sosul din usturoi, sare, piper, oregano, ulei si mustar. Cartofii se curata, se spala si se taie in jumatati sau in sferturi.
  • Se amesteca sosul cu cartofii.
    Se pun intr-o tava cu hartie de copt si se coc 35-40 minute. Se servesc fierbinti, alaturi de salate mari de legume.

L Lifestyle blog

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Rețete

Articole conexe

Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Piureuri de legume care inlocuiesc cu succes piureul de cartofi Weekendul motiv de Brunch? Weekendul motiv de Brunch?

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează