Petitchef

Ciorba ardeleneasca de pui

Felul principal
3 porții
15 min
10 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 3
carne de pui





1 lingura de orez

otet

sare

delicat

piper

Preparare

  • Cateva bucati de carne de pui se pun la fiert in apa cu sare.
  • Se ia spuma pana nu mai apare.
  • Se adaugalegumele taiate marunt.
  • Se adauga o lingura de orez si se lasa sa fiarba cu capac pana cand toate sunt fierte.
  • Se acreste si se condimenteaza dupa preferinte.
  • Se adauga patrunjel.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pui in crusta de mustar si ierburi de Provence




Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba ardeleneasca cu usturoi (aita)
Ciorba ardeleneasca cu usturoi (aita)
4 porții
25 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba ardeleneasca cu pui
Ciorba ardeleneasca cu pui
6 porții
50 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
Pui cu smantana si ciuperci-Petitchef
1 porții
25 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Rulouri de primavara - pui si creveti
Rulouri de primavara - pui si creveti
4 porții
1h5m
Foarte ușor
3.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Retete cu carne de pui gata in 30 minuteRetete cu carne de pui gata in 30 minuteSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaSalata de sfecla rosie cu piept de pui si maionezaFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionistiFicatul de pui - alimentul contestat de nutritionisti

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: