Petitchef

Ciorba de miel

Felul principal
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

Numarul de porții: 4
8 bucati carne de miel cu os

8 legaturi de ceapa verde

1,5 litru bors

o legatura leustean (merg chiar si 2)

1 buc ou

sare.

Preparare

  • Carnea de miel, se spala si se pregatesc bucatile de carne cat pentru o portie.Se pun la fiert intr-o oala cu apa rece.Cand da in fiert, va face spuma si aceasta se va lua.
  • Intre timp se pregateste ceapa verde. Se spala si se va toca marunt atat parta alba cat si cea verde.
    Se adauga si ea in oala, si se va lasa la fiert pana cand este gata carnea.Fiind miel (atat de fraged), se va fierbe in maxim 30 minute.
  • Borsul il fierbem separat si dupa aceea il adaugam peste carne.In caz ca nu este destul de acru, putem folosi si o jumatate de lamaie stoarsa.
  • Intr-un castronel batem oul si adaugam cate putina zeama din oala, amestecand sa nu se coaguleze (fiind apa fierbinte).La sfarsit adaugam leusteanul tocat marunt si potrivim de sare.

Întrebări:



Video sugerat

YouTube

Pulpa de miel inabusita


Comentarii:

03/04/2015

Foarte buna,si usor de facut.

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:

Rețete inrudite

Rețetă Ciorba de miel
Ciorba de miel
2 porții
20h30m
Foarte ușor
4.6 / 5
Rețetă Ciorba de miel
Ciorba de miel
6 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Ciorba de miel
Ciorba de miel
4 porții
1 oră
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Pulpa de miel in sare cu rozmarin
Pulpa de miel in sare cu rozmarin
4 porții
2h30m
Ușor
4.3 / 5
Rețetă Pulpa de miel inabusita
Pulpa de miel inabusita
2 porții
2h10m
Ușor
3.5 / 5
Rețetă Tajine cu miel si prune uscate
Tajine cu miel si prune uscate
4 porții
2h30m
Ușor
4.7 / 5

Rețete

Articole conexe

Ciorba de miel – are gust special doar la masa de PasteCiorba de miel – are gust special doar la masa de PasteUn fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Un fel principal plin de traditie si savoare - ciorba!Friptura de miel de PasteFriptura de miel de Paste

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispozitie posibilitatea planificarii meniului pe zile, pe sapatamana, in avans pentru sarbatori.

De asemena aveti posibilitatea de aici sa printati meniul saptamanal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic: